Login  |  Register

Author Topic: Ready button not working  (Read 604 times)

Offline goldengirl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Ready button not working
« on: 28 March 2017, 08:24:33 PM »
I have tried multiple times to play, but the ready button will not work.  I've reloaded the game, tried match vs bot, tried every trick in my playbook, but the Ready button continues to not work.  Help!

Offline Linda B

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #1 on: 28 March 2017, 08:28:36 PM »
At least I know I'm not alone.

Offline wolpoffm

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #2 on: 28 March 2017, 08:29:11 PM »
Same here.  I set my deck and pressed ready but the game does not advance.

Offline jaina8851

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #3 on: 28 March 2017, 08:31:21 PM »
Had the same problem. I refreshed the page and it worked, but I feel bad for the person who was in the original table I started :(

Offline matze345

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #4 on: 28 March 2017, 08:47:08 PM »
Same problem. Here using dominion online is not possible. Clicking on Bot match gets me to the New Table site. Then the Ready button doesn't react. Is the server too busy?

Offline LadyElle

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #5 on: 28 March 2017, 08:57:29 PM »
It will not work for me either. I am trying to play a bot. LR shows up as ready, but when I press my ready button, nothing happens.

Offline AbleTS

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #6 on: 28 March 2017, 09:01:05 PM »
Same problem here!  The second person that needs to click the ready button is unable to click ready.


Thank you for your help! :)

Offline Jrx1509

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #7 on: 28 March 2017, 09:02:45 PM »
Yes I am having the same problem, the ready button does not respond and I cannot start any games. Please fix immediately.

Offline severly

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #8 on: 28 March 2017, 10:42:54 PM »
Same problem.  I hope someone from Shuffle iT chimes in soon and lets us know what is going on.

Offline FrogOrCat

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #9 on: 28 March 2017, 10:44:18 PM »
My son and I tried to play earlier today and had to (GASP!) pull out the actual game to play. The horror!

Offline MaartenRobinson

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #10 on: 28 March 2017, 10:44:49 PM »
Same here ... at the moment I can't play because of this ...not happy at all. Disappointed!

Offline Gunnison

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #11 on: 28 March 2017, 10:47:19 PM »
Same issue.  I take it no one knows of a fix?

Offline Linda B

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #12 on: 28 March 2017, 10:51:00 PM »
THE FIX (temporarily anyway) is to keep hitting that READY button over and over and it will eventually let you in.

Offline Stef

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 625
    • View Profile
Re: Ready button not working
« Reply #13 on: 29 March 2017, 12:31:18 AM »
THE FIX (temporarily anyway) is to keep hitting that READY button over and over and it will eventually let you in.

Sorry about that. The problem was with one of our gameservers, and when you hit ready it picks one sort of at random, except that that broken one (frankfurt) was really quiet so almost always preferred. If you were lucky you got connected to the tokyo gameserver which was fine.

The reboot solved it though, now both gameservers are working and I'll start the 3rd one (oregon) soon as well.