Login  |  Register

Author Topic: difficult to set autoplay to "off" during game  (Read 528 times)

Offline kingdedede

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
difficult to set autoplay to "off" during game
« on: 29 January 2018, 03:51:37 AM »
I just played a game in which Watchtower was the Bane for Young Witch. I wanted to turn off Autoplay for the Young Witch so I could trash the curses, but it was difficult to set it to "off". Every time I would click the radio button or the text, the window would just disappear with no changes made. I probably tried at least 20 times before I clicked in just the right place and was able to turn it off.

Offline JKRich

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 58
    • View Profile
Re: difficult to set autoplay to "off" during game
« Reply #1 on: 29 January 2018, 05:55:24 PM »
Also applies to Off buttons for Changeling and Tournament -- see http://forum.shuffleit.nl/index.php?topic=2781.msg12314#msg12314 -- maybe there are others?

Offline Ingix

  • Global Moderator
  • ***
  • Posts: 875
    • View Profile
Re: difficult to set autoplay to "off" during game
« Reply #2 on: 29 January 2018, 10:05:40 PM »
@kingdede: Do you remember on what system (OS) and with what browser you had this problem?

Because this is most probably something specific to certain configurations (which I never experienced), and if the problem can't be reproduced it is basically impossible to fix. For example, if you compare Firefox with Chrome, you will see a big difference in the size of the radio buttons, for no apparent reason.

Offline kingdedede

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: difficult to set autoplay to "off" during game
« Reply #3 on: 31 January 2018, 03:57:36 AM »
It was on Windows (10 I think?), and browser was Chrome.

Offline Ingix

  • Global Moderator
  • ***
  • Posts: 875
    • View Profile
Re: difficult to set autoplay to "off" during game
« Reply #4 on: 31 January 2018, 12:42:38 PM »
Thanks, I'll try with Young Witch on Windows Chrome.

Offline Rabid

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 108
    • View Profile
Re: difficult to set autoplay to "off" during game
« Reply #5 on: 31 January 2018, 01:34:33 PM »
I've noticed a the same issue on some of the travelers,
Windows, Chrome.

Offline JKRich

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 58
    • View Profile
Re: difficult to set autoplay to "off" during game
« Reply #6 on: 31 January 2018, 04:54:14 PM »
Add Treasure Hunter to my list (W10/Firefox).

Offline Ingix

  • Global Moderator
  • ***
  • Posts: 875
    • View Profile
Re: difficult to set autoplay to "off" during game
« Reply #7 on: 05 February 2018, 01:05:06 PM »
The good news is that I could reproduce it and have a good idea what the cause is. The neutral news is that I don't know if it is easy to fix or not.

Offline Aad

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 30
    • View Profile
Re: difficult to set autoplay to "off" during game
« Reply #8 on: 06 February 2018, 09:55:16 AM »
The good news is that I could reproduce it and have a good idea what the cause is. The neutral news is that I don't know if it is easy to fix or not.

What is the idea you have? I am currently working on other radio buttons as well. So if there is a problem I should be aware of...

Offline Aad

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 30
    • View Profile
Re: difficult to set autoplay to "off" during game
« Reply #9 on: 06 February 2018, 10:49:56 AM »
A fix was made by Ingix. It will be incorporated in a future release.