Login  |  Register

Author Topic: Client performance  (Read 453 times)

Offline AdamH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 518
    • View Profile
Client performance
« on: 21 February 2022, 09:52:08 PM »
Since the new client update, everything lags horribly. It takes 30 seconds of the spinning castle before the login screen is even displayed, and every click takes about a second to resolve. It was this way when the new stuff was dev.dominion.games, while the regular dominion.games was responsive and fast like always. I had hoped that maybe the dev server was a machine with lower specs and it would be better when it was released to the main one but the performance is still the same.

I paid for a subscription that goes until next year for a client that worked. I want the old one back until this one has the bugs worked out. It's pretty clear this one hasn't been tested enough.

Offline Ingix

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3666
    • View Profile
Re: Client performance
« Reply #1 on: 22 February 2022, 09:03:48 AM »
On what system (desktop, laptop, mobile (phone/tablet)) are you playing? The used browser might be relevant as well.

Offline AdamH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 518
    • View Profile
Re: Client performance
« Reply #2 on: 22 February 2022, 04:30:08 PM »
It looks like there were a couple of releases since this was posted, I'm no longer having this issue.

Offline Ingix

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 3666
    • View Profile
Re: Client performance
« Reply #3 on: 22 February 2022, 04:44:08 PM »
Nice to hear!

Offline Megas_Droungarios

  • Newbie
  • *
  • Posts: 43
    • View Profile
Re: Client performance
« Reply #4 on: 23 February 2022, 05:28:34 AM »
In settings you can change the speed of the animations.  It was defaulted to slow, which felt very laggy compared with the old interface.  It's better if you pick a faster speed.

Offline AdamH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 518
    • View Profile
Re: Client performance
« Reply #5 on: 23 February 2022, 01:09:19 PM »
I had turned the animations completely off, the problem I was talking about was definitely lag. With the current version though, I'm not having that particular issue.